top of page

Terapi

26355329

Jeg uddannet i flere forskellige former for terapi. Det er blide og traumeforløsende metoder, med fokus på at forløse fastlåste følelser og overbevisninger, og integrere det ubevidste. Har du hørt om tankefeltterapi og Emotionskoden? Læs mere om terapi hos mig her.  

tegneterapi_edited.jpg

Tegneterapi 

Denne teknik hedder, 'Tegne-banke-teknikken'. En meget blid og simpel teknik, hvor man kombinerer tegning med tankefeltterapi. På den måde arbejder underbevidstheden og vores teknik sammen til at forløse de ubevidste blokeringer. 

Denne teknik er meget velegnet til arbejdet med børn og unge. Læs mere her.

1 timer koster 700 kr. 

Tankefeltterapi

Tankefeltterapi arbejder med traumer. Her finder vi sammen ind til det traume eller "fastlåste øjeblik", som står bag din følelsesmæssige, tankemæssige eller relationelle udfordring. 

TFT godt til behandling af:

Fobier, dårlige vaner, traumer, lavt selvværd mm. Læs mere her

1 timer koster 700 kr. 

Luftfoto af skoven
symbol1_edited.jpg

Deep Peat - Teknikkerne

Deep Peat handler om polariteter. På en simpel, sikker og blid måde integrerer vi polariteter i bevidst- og underbevidstheden. Spændingen mellem fx kaos/fred, sød/aggressiv, god/ond, overlegen/underlegen, bange/rolig. På den måde får vi integreret og opløst ubehaget imellem disse polariteter og skabt mere stabilitet i psyken. Læs mere her

1 timer koster 700 kr. 

EmotionsKoden

EmotionsKoden er en ny, fremragende teknik til at forløse traumer/fastlåste følelser. Igennem muskeltestning finder vi frem til det ubevidste problem, og gennem en meget blid medianterapi forløser vi den fastlåste følelse. 

 

Denne teknik kan laves på afstand. Er god til blokeringer, relationelle udfordringer, begrænsende overbevisninger, ubehag, fysiske symptomer, behandling af dyr. Læs mere her

 

30 min. koster 400 kr.   

bottom of page