top of page

Om Terapi Hos Mathias Bransholm

Opdateret: 10. nov. 2022

Hvad kan du forvente af en session og hvilke overvejelser er gode at gøre sig?


Hvad kan du forvente

Sessioner kan foregå enten online eller ved fysisk fremmøde. Kun tegne-banke-teknikken kræver fysisk fremmøde.

Det er forskelligt, hvad man foretrækker, men online behandling giver et ligeså godt resultat og er let at lave.


Vælger du en fysisk session, sender jeg dig adressen, i Lystrup, når sessionen er booket. Den vil foregå i et hyggeligt og kunstnerisk behandlerlokale, med gratis parkering.


Den første session vil starte med en snak om grunden til at du er kommet og en snak om perspektivet for behandlingen/behandlingerne. Er det en specifik udfordring du vil kigge på, eller er det en process du gerne vil have assistance til. Ofte vil et forløb på 3-5 gange være meget givende.


Du kan forventet anonymitet, tavshedspligt, en opmærksom terapeut,

og nogle gode, effektive teknikker.


Hvilke overvejelser

1)

Det første du skal overveje før du booker en session, er hvilken en teknik du ønsker. Jeg benytter flere super gode teknikker og de har forskellige fordele. Hvis du ikke allerede er klar over hvilken du ønsker, er du meget velkommen til at ringe til mig, eller læse artiklerne i bloggen. tlf. 26355329


2)

Du må gerne have nogle problemer/udfordringer skrevet ned, som du ønsker at arbejde med. Så sporer vi os ind på den centrale konflikt derfra.


3)

Ønsker du sessionen online eller fysisk fremmøde?Hvis du har lyst kan du læse op på teknikkerne i min blog, eller finde videoer på Youtube. Dette er dog slet ikke et krav.


Jeg glæder mig til at hilse på dig.48 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page