top of page

Emotionskoden

Opdateret: 1. dec. 2022

Emotionskoden er en ny, spændende metode til at forløse fastlåste følelser/traumer. Den er blid, simpel og dog meget effektiv!


Da jeg stødte på navnet 'EmotionsKoden' følte jeg, at det havde et eller andet dragende omkring sig. Jeg havde i noget tid haft fysiske ting som generede og som jeg ikke umiddelbart kunne finde hjælp til fra andre teknikker, så jeg ledte ivrigt efter et redskab.

Jeg begyndte hurtigt at læse og undersøge teknikkerne og da jeg fortalte om det til min kæreste var hun klar på at tage certificeringen.

I dag bruger jeg det næsten dagligt, enten på mig selv, andre mennesker eller endda dyr. Og det fik afhjulpet min udfordring.


Hvad er Emotionskoden?

Emotionskoden er en teknik til at forløse fastlåste følelser i vores krop og energisystem. Fastlåste følelser er følelser som vi ikke har været i stand til at bearbejde. Det kan være følelser af chok, sorg, jealousi eller meget andet. Når vi ikke får bearbejdet dem, sætter de sig i kroppen. Dette kan føre til et tungere sindelag, men også komme til udtryk i fysiske problemer. Disse fastlåste følelser, kan både være opstået i dit eget liv, men kan også være arvede og måske endda komme fra før fødslen.

Med emotionskoden finder vi igennem muskeltestning/kinesiologi, de fastlåste følelser og forløser den via blide bevægelser over medianbanerne (hovedet/ryggen). Dette kan både gøres på klienten direkte, eller på terapeuten selv som stedfortræder. Det kan foregå hvor man sidder i samme rum, eller online. Det virker lige godt.


Hvad kan man behandle - Heartwall

Emotionskoden har god erfaring med behandling af adskillige udfordringer. Fra følelsesmæssigt ubehag, til svære relationer, til knæproblemer, og meget mere. En af de primære ting jeg arbejder med, er fjernelse af det man kalder 'Heartwall'.

Heartwall er en blokade, som de fleste mennesker skaber sig i gennem livet. Det er en samling af fastlåste følelser som samler sig og hindre hjertets naturlige flow af kærlighed, glæde og autentisitet. Vi laver denne mur for at beskytte os fra de skuffelser og den smerte vi har oplevet. Denne hjertemur kan man opløse igen. Dette er en af de grundlæggende processer i Emotionskoden. Det tager som regel mellem 1-3 sessioner af 30 min.


Behandling af dyr

Emotionskoden er velegnet til arbejdet med dyr, da man kan lave den som stedfortræderterapi. Jeg kan altså koble mig til dyrets underbevidsthed og lave teknikken på mig selv - for dyret. Det lyder usædvanligt, men det virker på forunderlig vis. Hunde, heste, katte mm. De har alle sammen følelser, der kan blive fastlåste. Og som kan forløses igen.


Hvordan ser en session ud

Normalt tager en session 30 min. Her forløser vi mellem 5-10 fastlåste følelser, alt efter hvad underbevidstheden tillader. Det er den som styrer processen. Første session er 45 min. og koster 600 kr. Derefter er det 30 min.

Vi starter med at spore os ind på problemet. Derefter tester jeg mig, ud fra et skema, frem til hvilke fastlåste følelser der ligger bag, og vi forløser dem.


Hvor?

Denne teknik er meget velegnet til onlinebehandling, både på mennesker og dyr.

Jeg vil derfor anbefale den som onlinesession. I så fald sender jeg dig et link inden sessionen, så vi kan se og høre hinanden.

Det er også muligt at mødes til en fysisk session. I det tilfælde foregår sessionen i mit behandlerrum på Møgelgårdsvej 16 i Lystrup.

Jeg håber, at se dig :)


55 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page