top of page

Behandling af dyr

Opdateret: 6. dec. 2022

Det er muligt at lave effektive behandlinger af dyr. Det ville selvfølgelig virke usandsynligt, hvis der var tale om samtaleterapi eller psykoanalyse, men nye metoder som Emotionskoden og tankefeltterapi, har gjort det muligt.

Har dyr en underbevidsthed? Det skulle jeg mene. De har automatfunktioner, drømmer om natten og Emotionskoden har vist, at de kan have fastlåste følelser, som kan forløses.

Ligesom mennesker kan dyr opleve situationer som er svære at bearbejde og som de ikke bare kan ryste af sig. Disse oplevelser kan sætte sig og skabe indre ubalancer, som kan påvirke både adfærd og fysik.

Med Emotionskoden kan man på en blid måde arbejde med dyrene. Det skyldes først og fremmest at man både kan teste og behandle, som stedfortræder for dyret. Jeg vil altså som terapeut kunne koble mig på dyrets energifelt, og derefter teste og behandle på mig selv som stedfortræder for dyret. Det lyder spacey, men terapeuter med Emotionskoden, og jeg selv, har rigtig god erfaring med behandling af dyr.


Eksempler fra mine egne behandlinger:

  • En 9 årig hund, som humper pga. gigt i bagbenet, stopper med at humpe og have smerter.

  • Hun med neddæmpet humør bliver gladere.

  • Ekstremt tynd og afkræftet hund i Bosnien, som jeg vurderede umulig at redde, får energi og livskraft tilbage, på få dage.

  • Hund bliver mere glad og legesyg.

Det er umiddelbart muligt at lave Emotionskoden på alle typer dyr. Katte, hunde, heste mm.


Jeg plejer at anbefale, at ejeren til dyret også får en session, da fastlåste følelser i ejeren godt kan have en indflydelse på dyrets adfærd.


Det kan virke svært at forstå, at man kan lave terapi, som virker på hunde, katte osv. Jeg synes også selv at det er utroligt at Emotionskoden virker. Men hvis man kan på mennesker, hvorfor så ikke på dyr. Hvis du har lyst til at vide mere eller måske prøve en behandling på dit dyr, så kontakt mig endelig.


Telefon: 26355329


Eller
9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page