top of page

Allergi og Emotionskoden

Opdateret: 6. dec. 2022

Jeg har efterhånden flere gode eksempler på, at emotionskoden er fremragende til behandling af allergier. Læs min egen historie nedenfor.


Emotionskoden kan bruges til arbejdet med både relationelle, følelsesmæssige og fysiske udfordringer. Jeg har selv flere spændende oplevelser med behandling af allergi. Bl.a. overfor katte.


Det meste af min familie har katteallergi og jeg var heller ikke gået fri. Det kom særligt til udtryk en eftermiddag, hvor vi besøgte nogle venner med kat. Mine øjne blev røde og begyndte at klø. Min næse begyndte også at drille. Det var ganske generende.


Min kæreste, som også er Emotionskode-terapeut, vil rigtig gerne have kat, så jeg sagde til hende, at det måske var en godt tidpunkt at lave emotionskoden på mig - på min allergiske reaktion.


Hun gik i gang, fjernede omkring 6 fastlåste følelser og pludselig bemærkede jeg, at min kløe og det røde øje var begyndt at gå væk. Kort efter var det helt væk.


For at teste det af, gik jeg hen til katten, satte hovedet ned til dens pels og tog en dyb indånding gennem næsen. Der skete ingenting. Jeg havde det helt fint, ingen nys eller noget. Jeg vidste godt, at teknikken var effektiv, men at effekten kom så hurtigt overraskede mig.


Kattepels har ikke generet mig siden og jeg har tilmed fået et bedre forhold til katte. Så nu er jeg mere åben end nogensinde overfor at få kat. Nu mangler hun bare at behandle resten af familien ;DHar du allergi og vil gerne vide mere, så kan du ringe på 26355329.

Du kan også sende en mail til mathiasbrasholm@msn.com


eller17 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Σχόλια


bottom of page